QUI SOM

MARC PITARCHMarc Pitch
Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Actualment formant-me com a psicoterapeuta humanista. Tinc formació en Psicologia Transpersonal i Psicoanàlisi lacanià.

Vaig enfocar durant uns anys la meva energia en l’estudi de la ment, la bogeria, la psicosis, els limits de la consciència i l’ús de enteògens a nivell antropològic i terapèutic. Durant gairabé 10 anys he estat treballant en autisme, psicosis infantils i TDHA. Mica en mica el meu centre d’interès va començar a virar cap a l’estudi i la comprensió de les relacions humanes. És així com arribo a l’enfoc humanista i en la Psicoterapia centrada en la persona.

Les relacions sexo-afectives són per mi la pedra angular de la existencia humana. No sols per ser el propi origen de la vida (sense elles no hi ha procreació) sino per la infinitat de processos emocionals que es produeixen en elles. Són sens dubte el millor mirall per un mateix i una font inesgotable de creixement.

IRUNE QUEVEDO

Més informació a https://www.irunequevedo.com/

Diplomada en estadística per la UB, acompanyant la maternitat com a doula des del 2009, formada en Psicoterapia Centrada en la Persona, Psicoterapia Gestalt i Psicoterapia Sensoriomotriu, i actualment finalitzant el Màster en Acompanyament Emocional Individual i de Grup de l’Institut Carl Rogers (ICR) de Barcelona.

La meva experiencia profesional en l’acompanyament comença arrel de la meva pròpia maternitat. Ser mare de tres nens, que han sigut i són un dels millors miralls que podria trobar, em va portar a formar-me com a doula, acompanyant a les dones i les seves families en el processos vitals de l’embaràs, el part i el postpart.

Uns anys després em vaig adonar de la meva capacitat d’acompanyar qualsevol tipus de procés o crisis vital, més enllà dels relacionats directament amb la maternitat, i degut a la meva pròpia experiència en no monogàmies consensuades, començo a oferir acompanyaments terapèutics centrats en relacions conscients i ètiques.