SERVEIS

Molts de nosaltres algun cop a la nostra vida ens hem sentit sense forces o paralitzats davant d’una situació determinada, incapaços de resoldre-ho per nosaltres mateixos, i hem sentit la necessitat de demanar ajuda externa, un mirall que ens aporti llum i perspectiva.

Els pilars de l’acompanyament terapèutic persona a persona són la empatia, l’acceptació incondicional i la congruència. Amb aquest marc teòric i de referència, a CRAEN creiem que a partir de la nostra mirada cap a la persona que ens demana una relació d’ajuda, ella serà capaç d’assolir la màxima potencialitat per la seva pròpia felicitat, travessant el moment vital o procés de crisi.

Imagineu que us trobeu en una situació de crisis vital, amb l’aixeta perdent aigua i vosaltres ajupits de genolls a sota la pica, amb tota la roba mullada, i la clau anglesa a la ma, amb el cos en una posició incòmoda, mentre esteu mirant d’arreglar-ho. Nosaltres veiem el nostre acompanyament com aquella persona que s’agenolla al vostre costat i us aguanta la llanterna per posar-hi llum sense que hagueu d’agafar-la entre les dents fent més incòmoda i dolorosa encara la situació. Només qui està allà, enfangat entre tuberies i l’aigua que cau és capaç de mirar què s’ha de tocar i què no, i lliurement pot decidir de quina manera i en quin moment acostar-se a la resolució d’aquell conflicte intern.

TERÀPIA INDIVIDUAL

TERÀPIA RELACIONAL (PARELLES, TRÍADES…)

GRUPS D’AJUDA